Een geheel nieuwe manier
om huizen te verkopen voor makelaars

Daarom bieden we nu alle makelaars aan om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen met VR- en AR-technologie.

Makelaars

Welkom bij Lazzoni Nederland, een toonaangevend meubelmerk dat altijd op zoek is naar innovatieve manieren om de vastgoedsector te verbeteren. We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met makelaars in Nederland aan te kondigen, waarbij we augmented reality (AR) en virtual reality (VR) diensten aanbieden als een revolutionaire manier om huizen te verkopen.

Lazzoni is veel meer dan een meubeldesignhuis. Het is een eigentijdse boetiek van ideeën, inspiratie en goede wil die ruimtes transformeert in woningen.

Met onze AR- en VR-diensten kunnen makelaars hun klanten nu een unieke en meeslepende ervaring bieden van de eigendommen die ze verkopen. Onze geavanceerde technologie stelt klanten in staat om virtuele rondleidingen door eigendommen te maken, zelfs voordat ze zijn gebouwd, waardoor het hele koopproces sneller, efficiënter en aangenamer wordt.

Onze AR- en VR-diensten bieden makelaars ook een voorsprong op hun concurrenten. Door een meer interactieve en gepersonaliseerde ervaring aan te bieden, kunnen makelaars hun panden presenteren op een manier die zowel gedenkwaardig als boeiend is. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten en vergroot de kans op een succesvolle verkoop.

Bij Lazzoni Nederland geloven we dat onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, gecombineerd met de expertise van makelaars, een revolutionaire nieuwe manier kan creëren om huizen te verkopen. We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben.

Als u een makelaarskantoor in Nederland bent en geïnteresseerd bent in een samenwerking met Lazzoni Nederland om AR- en VR-diensten aan uw klanten aan te bieden, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat altijd klaar om al uw vragen of zorgen te beantwoorden en om u te helpen een gepersonaliseerde oplossing te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Met onze geschiedenis en ervaring van meer dan 100 jaar hebben we onze ideologie door de generaties heen gedragen om deze te associëren met de meer eigentijdse term van duurzaamheid.

Dank u voor het overwegen van Lazzoni Nederland voor uw vastgoedbehoeften. We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop huizen in Nederland worden verkocht.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.