Splitsen, Ruimte en Span

Elegante oplossing voor al uw behoeften

Lazzoni kasten voldoen niet alleen aan uw eisen met zijn functionaliteit, maar worden ook een chique onderdeel van uw slaapkamer met hun moderne stijl
Woonmall Alexandrium

SHOWROOM verkoop

We vernieuwen onze showrooms voortdurend en maken ruimte voor vernieuwde artikelen. Ontdek onze collectie vloerstalen voor unieke deals voor geweldige ontwerpen.
Mony MODULAIRE BANKCOLLECTIE

Comfort op maat voor thuis

Media-eenheden

Woonoplossingen op maat

Tot 01.01.2023
Verblijf van 2 nachten in het 5-sterrenhotel Lazzoni
Koop € 10.000 of meer voor een gratis verblijf van 2 nachten in het 5-sterren Lazzoni Hotel in Istanbul. Bekijk de voorwaarden voor meer details.
Leer meer
Korting tot 60%
Showroomopruiming
We zijn altijd onze showrooms aan het vernieuwen en maken ruimte voor vernieuwde artikelen. Ontdek onze collectie vloerstalen voor unieke deals voor geweldige ontwerpen.
Winkelcollectie
25% korting op Fauteuils
Black November
Het is BLACK NOVEMBER bij Lazzoni. De beste maand van het jaar om te staken! De hele maand november stunten we met prijzen als nooit tevoren. Koop producten die al lang op je verlanglijstje staan ​​voor een extra voordelige prijs. Code: BlackNovember
Fauteuils kopen
Geniet van winkelen
GRATIS ONTWERPSERVICE

Als we maatwerk zeggen, bedoelen we dat ook. Selecteer je favoriete stuk, pas het aan je persoonlijke stijl aan en meng het in je ruimte. Je kunt mixen en matchen uit ons brede assortiment duurzame stoffen en echt leer. Maak een stuk dat exclusief voor jou is met onze aanpasbare functies zoals grootte, materiaal en modules. We streven naar de volledige vrijheid om een ​​ontwerp te bouwen dat 100% uniek is voor jou en je huis.

Hoe werkt het Tailoring proces?

Laten we online chatten of ons bezoeken in onze winkel. We leren uw ideeën, smaak en levensstijl kennen.

Onze interieurontwerpers hebben uitgebreide kennis van ruimtelijke planning en ontwerp. Of het nu gaat om een ​​enkel meubelstuk, advies over samenwerkende elementen of een uitgebreid huisontwerp, samen co-creëren we uw huis.

Onze belofte is een ontwerp dat past bij uw budget en levensstijl. Een ruimte die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Als u eenmaal helemaal tevreden bent met het ontwerp, brengen we het tot leven en bouwen we het ontwerp op maat helemaal opnieuw naar uw smaak.

Wanneer u helemaal klaar bent met alle aanpassingen voor uw stuk, begint ons bekwame productieteam hun reis met deskundig vakmanschap. Dit betekent dat we geen stoffige oude pakhuizen of grote showrooms vol met gedateerde meubels hebben. Het is allemaal individueel gemaakt, vanaf het begin, speciaal voor jou.

Waarom genoegen nemen met minder?

Bij Lazzoni werken we met dromers, visionairs en designliefhebbers met uitgebreide kennis van vakmanschap om de meest verfijnde artikelen te creëren. Wij geloven dat de meest bevredigende omgevingen producten zijn met een geweldig design, die het leven van mensen verbeteren, of het nu gaat om esthetiek of functie. Elke dag werken onze ontwerpers samen met veel mensen die door onze deuren lopen, waardoor ze in het middelpunt van het creatieve proces worden geplaatst om het volledige potentieel van een project naar voren te brengen, waarbij Lazzoni's ontwerpethos in elk detail wordt weerspiegeld.

Weerspiegel je passie

Laten we samen ontwerpen
3D-configurator & AUGMENTED REALITY
PLAATS - VISUALISEER - KOOP

Al onze meubelproducten worden weergegeven als 3D-modellen met zijn realistische afmetingen, materialen en functies. Klik eenvoudig op de knop ''Bekijken in uw ruimte'' onder de productafbeelding op uw smartphone of tablet en style uw ruimte.

No customization has been created for this 3D model

You can create a customization now by clicking here

(Don't worry! Your customers will not see this error message.)

LOADING 3D CONFIGURATOR

3D Configurator

Customize

Vlaggenschipwinkel

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 21B, 3067GA, Rotterdam, Nederland

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-17:30 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

+31 10 669 0 669

De weg vragen