de nieuwe toevoeging aan onze Sofa collectie!

Podia modulaire bank

Podia onderscheidt zich als een echte vertegenwoordiger van de moderne tijd met zijn creatieve stijl en unieke vorm.
Tafelcollectie Mons

Haal het meeste uit uw ruimte

NIEUW

Ington opbergbed

NIEUW

Nordik Fauteuil

Neem plaats voor het pure Scandinavische comfort

Modulaire Banken

Herdefinieer uw ruimte, want comfort is alles.

NEW YORK | LONDON | LOS ANGELES | AMSTERDAM | BOSTON | ROTTERDAM | ATLANTA | ISTANBUL | SEATTLE | VANCOUVER

Geniet van winkelen

GRATIS ONTWERPSERVICE

Als we maatwerk zeggen, bedoelen we dat ook. Selecteer je favoriete stuk, pas het aan je persoonlijke stijl aan en meng het in je ruimte. Je kunt mixen en matchen uit ons brede assortiment duurzame stoffen en echt leer. Maak een stuk dat exclusief voor jou is met onze aanpasbare functies zoals grootte, materiaal en modules. We streven naar de volledige vrijheid om een ​​ontwerp te bouwen dat 100% uniek is voor jou en je huis.

Hoe werkt het Tailoring proces?

Laten we online chatten of ons bezoeken in onze winkel. We leren uw ideeën, smaak en levensstijl kennen.

Onze interieurontwerpers hebben uitgebreide kennis van ruimtelijke planning en ontwerp. Of het nu gaat om een ​​enkel meubelstuk, advies over samenwerkende elementen of een uitgebreid huisontwerp, samen co-creëren we uw huis.

Onze belofte is een ontwerp dat past bij uw budget en levensstijl. Een ruimte die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Als u eenmaal helemaal tevreden bent met het ontwerp, brengen we het tot leven en bouwen we het ontwerp op maat helemaal opnieuw naar uw smaak.

Wanneer u helemaal klaar bent met alle aanpassingen voor uw stuk, begint ons bekwame productieteam hun reis met deskundig vakmanschap. Dit betekent dat we geen stoffige oude pakhuizen of grote showrooms vol met gedateerde meubels hebben. Het is allemaal individueel gemaakt, vanaf het begin, speciaal voor jou.

Waarom genoegen nemen met minder?

Bij Lazzoni werken we met dromers, visionairs en designliefhebbers met uitgebreide kennis van vakmanschap om de meest verfijnde artikelen te creëren. Wij geloven dat de meest bevredigende omgevingen producten zijn met een geweldig design, die het leven van mensen verbeteren, of het nu gaat om esthetiek of functie. Elke dag werken onze ontwerpers samen met veel mensen die door onze deuren lopen, waardoor ze in het middelpunt van het creatieve proces worden geplaatst om het volledige potentieel van een project naar voren te brengen, en Lazzoni's ontwerpethos in elk detail weerspiegelend.

In de media

Weerspiegel je passie

Laten we samen ontwerpen

No customization has been created for this 3D model

You can create a customization now by clicking here

(Don't worry! Your customers will not see this error message.)

LOADING 3D CONFIGURATOR

3D Configurator

Customize