Een groene fabriek

Alle artikelen van Lazzoni hanteren duurzaamheid als ontwerpprincipe. Vervaardigd met de zelf opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen die in onze fabriek zijn geïnstalleerd, bieden we oplossingen en middelen voor energiebehoeften met 3.150 zonnepanelen.

We groeien onze wortels naar de toekomst met de energie van de zon

Groen personeel

Onze productiefaciliteit van 600.000 vierkante meter werkt net zoals 6.315 bomen in één jaar, waardoor 1 miljoen 500 duizend ton kooldioxide-uitstoot wordt voorkomen.
INNOVATIEVE PRODUCTIE

HOMMEL

Onze nieuwe verfrobot 'BUMBLEBEE' kan tot 400 stoelen per dag schilderen door de vaardigheid van Lazzoni-ambachtslieden te kopiëren met zijn "zelflerende" technologie.

Meesterlijk

Vakmanschap

Jaren van meesterschap is wat ons goed maakt in elke stap. Handgemaakte details gemaakt door deskundige ambachtslieden maken elk stuk uniek voor zijn meester.

Laatste

Technologie

We volgen de meest recente innovaties in productie voor de ultieme efficiëntie in onze processen, waardoor de beste kwaliteit in elk artikel naar voren komt.

Omvat 5 fabrieken

binnen 1 vestiging

Fabricage van houten panelen

Door up-to-date te blijven met de nieuwste technologie, kunnen we produceren voor zelfs de grootste hotels met onze in-house ontworpen houten paneelproductie.

Bekleding

Al onze stoffen van topkwaliteit worden lokaal gewonnen. Ze worden vervolgens teruggetrokken en voorbereid om uw perfecte banken, stoelen en bedden te creëren.

UV Lakken

Als thuisbasis van de grootste UV-laklijn in Oost-Europa, worden al onze producten vervaardigd volgens de wereldberoemde richtlijnen voor de veiligste lakverf.

Metaalbewerking

Al onze duurzame bankframes zijn van metaal en worden in eigen huis vervaardigd. Zodat u goed kunt uitrusten met de levenslange garantie.

Ambachtelijk timmerwerk

Met ons team van meesterlijke vakmensen die jarenlang aan timmerwerk hebben gewerkt, wordt elk detail van hout een werk van traditie.

Met elke actie komen we een stap dichter bij het beheersen van duurzaamheid.