Lazzoni News: Press Releases

Lazzoni Nieuws: Persberichten

Lazzoni werd genoemd in gerenommeerde designtijdschriften zoals Elle Decor, Luxe Magazine en Interior Design Magazine. Belangrijke nieuwtjes zijn onder andere de Sofia kaptafel, de Radi relaxfauteuil en de opening van de Costa Mesa-winkel. De esthetiek van het merk is geïnspireerd op de unieke kenmerken van elk gebruikt materiaal. Het resultaat geeft elk stuk zijn eigen unieke identiteit, terwijl het een elegante eenvoud behoudt waardoor het naadloos past in elke woonstijl of ruimte. Lazzoni heeft een reputatie opgebouwd voor uitmuntend design door zijn toewijding aan kwaliteitsmaterialen, aandacht voor detail en vakmanschap. Het doel is om unieke stukken te creëren die opvallen als een investering voor uw huis of kantoor.

Sofia kaptafel

Deze prachtige kaptafel is te zien op Elle Decor. Het is geïnspireerd op het Italiaanse modernisme, de kaptafel vormt een strak silhouet met strakke lijnen, wat het perfect maakt voor de slaapkamer, badkamer of elke andere ruimte met eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

Radi relaxfauteuil

De Radi Recliner is geïnspireerd op het mid-century meubeldesign dat wordt gekenmerkt door strakke lijnen, no-nonsense details, eenvoudige silhouetten en opvallende kleuren of patronen die hem onderscheiden van andere meubels eromheen. De Radi recliner biedt meer dan 200 stoffen en leren opties en creëert tegelijkertijd een unieke relaxfauteuil met draaifunctie.


Costa Mesa-showroom

Gelegen in het designcentrum van Costa Mesa, biedt de winkel vriendelijke gezichten zoals de zonnige dagen van Californië, en zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u zich voorstelt met een van de beste moderne meubelwinkels in SoCal. Costa Mesa biedt gratis designservice net als elke andere Lazzoni-locatie, en zorgt ervoor dat u uw ruimte kunt ontwerpen zoals elke andere bekende Californische ontwerper.
Lazzoni blijft groeien met zijn inmiddels beroemde visie van een moderne meubelwinkel met nieuwe winkelopeningen na zijn 10-jarig succes in NYC. De laatste showrooms zijn Costa Mesa en London, met nog veel meer in het verschiet.