Lazzoni News: Press Releases

Lazzoni Nieuws: Persberichten

Lazzoni werd vermeld in gerenommeerde designmagazines, waaronder Elle Decor, Luxe Magazine en Interior Design magazine. Uitgelichte nieuwtjes zijn onder meer de Sofia-kaptafel, de Radi-fauteuil en de opening van een Costa Mesa-winkel. De esthetiek van het merk is geïnspireerd op de unieke kenmerken van elk gebruikt materiaal. Het resultaat geeft elk stuk zijn eigen unieke identiteit met behoud van een elegante eenvoud waardoor het naadloos past in elke interieurstijl of ruimte. Lazzoni heeft een reputatie opgebouwd voor uitmuntend design door zijn toewijding aan hoogwaardige materialen, aandacht voor detail en vakmanschap. Het doel is om unieke stukken te creëren die opvallen als investeringsstuk voor uw huis of kantoor.

Sofia kaptafel

Deze prachtige kaptafel is te zien op Elle Decor. Het is geïnspireerd door het Italiaanse modernisme, de kaptafel vormt een slank silhouet met strakke lijnen waardoor het perfect is voor slaapkamer, badkamer of elke andere ruimte met eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

Radi relaxfauteuil

De Radi Recliner is geïnspireerd op meubeldesign uit het midden van de eeuw dat wordt gekenmerkt door strakke lijnen, geen poespas, eenvoudige silhouetten en gedurfde kleuren of patronen waardoor het zich onderscheidt van andere meubels eromheen. De Radi relaxfauteuil biedt meer dan 200 stof- en leeropties en creëert tegelijkertijd een unieke relaxfauteuil met draaifunctie.


Costa Mesa-showroom

Gelegen in het designcentrum van Costa Mesa, biedt de winkel vriendelijke gezichten zoals de zonnige dagen van Californië, zodat je precies krijgt wat je je voorstelt met een van de beste moderne meubelzaken in SoCal. Costa Mesa biedt gratis ontwerpservice, net als elke andere Lazzoni-locatie, en zorgt ervoor dat u uw ruimte kunt ontwerpen zoals elke andere bekende Californische ontwerper.
Lazzoni blijft groeien met zijn inmiddels bekende visie van een moderne meubelwinkel met nieuwe winkelopeningen na het 10-jarige succes in NYC. De nieuwste showrooms zijn onder andere Costa Mesa en Londen en er volgen er nog veel meer.