B2B-samenwerking

Welkom bij Lazzoni Nederland, een vooraanstaand meubelmerk dat moderne en ergonomische ontwerpen biedt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Bij Lazzoni Nederland zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige meubeloplossingen die vorm en functie combineren om mooie en praktische ruimtes te creëren.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid komt tot uiting in al onze producten. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en duurzaam. We streven er ook naar milieuvriendelijke materialen en praktijken te gebruiken om onze impact op het milieu te helpen verminderen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking in het B2B-segment uitbreiden naar verschillende sectoren, waaronder horeca, gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfskantoren. Onze moderne en ergonomische ontwerpen passen perfect in deze sectoren, bieden comfort en functionaliteit en verbeteren tegelijkertijd de algehele esthetiek van de ruimte.

Als u een bedrijfseigenaar bent in een van de bovengenoemde sectoren en geïnteresseerd bent in een samenwerking met Lazzoni Nederland, nodigen wij u uit om contact op te nemen en de mogelijkheden van samenwerking te verkennen. Wij geloven dat onze toewijding aan uitmuntendheid, gecombineerd met uw zakelijke expertise, een vruchtbare en langdurige samenwerking kan creëren.

Bij Lazzoni Nederland streven we ernaar uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning te bieden. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen over onze producten en diensten. Wij geloven dat onze persoonlijke benadering van klantenservice ons onderscheidt van andere meubelmerken.

Bedankt dat u Lazzoni Nederland overweegt voor uw meubelbehoeften. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en samen mooie en functionele ruimtes te creëren.

Geschiktheid en lidmaatschap
De voordelen van het Lazzoni Business to Business-programma worden uitsluitend toegekend aan interieurontwerpers en ontwerpbureaus, architecten en architectenbureaus, inkopers van de interieurontwerpbranche, kleine bedrijven in de interieurontwerp- en architectuurbranche. Lazzoni behoudt zich het recht voor om aanvragen te beoordelen en af ​​te wijzen. Lazzoni behoudt zich ook het recht voor om de deelname van een lid te beëindigen als Lazzoni, naar eigen goeddunken, besluit dat een lidmaatschap is misbruikt of niet langer aan de deelnamevereisten voldoet.

Korting
Lazzoni B2B-lidmaatschapskorting is niet van toepassing op: Outlet-aankopen, vloermonsters, verzend- en bezorgkosten of belastingen.

We zijn blij dat u lid bent van het Lazzoni B2B-programma, dat op maat gemaakte voordelen biedt voor gekwalificeerde professionals uit de sector. Maak uw account aan en geniet van de voordelen van het programma.