Cadeau & huwelijkslijst

Lazzoni Nederland's Gift Registry en Housewarming of Wedding List-service biedt individuen of koppels de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lijst met meubels en woonaccessoires te maken die ze nodig hebben of willen voor hun nieuwe huis of als ze hun nieuwe leven samen beginnen.

Of het nu voor een housewarmingfeest of huwelijksfeest is, het maken van een register is eenvoudig. Klanten kunnen een Lazzoni Nederland Showroom in Alexandrium Woonmall bezoeken of door de online winkel bladeren om de items te selecteren die ze in hun register willen opnemen. Ze kunnen het register vervolgens delen met hun familie en vrienden, die de items rechtstreeks vanuit het register kunnen kopen.

De Gift Registry en Housewarming / Wedding List-service biedt veel voordelen voor de registranten, waaronder de mogelijkheid om meubels en woonaccessoires te selecteren die passen bij hun persoonlijke stijl en behoeften, evenals het gemak om gasten deze items rechtstreeks uit het register te laten kopen. Het is ook mogelijk om Lazzoni Gift Cards te selecteren.

Bovendien biedt de service flexibiliteit, aangezien de registranten eenvoudig items van de lijst kunnen toevoegen of verwijderen als hun behoeften of voorkeuren veranderen. De deskundige medewerkers van Lazzoni Nederland kunnen ook begeleiding en advies geven bij het selecteren van meubels en woonaccessoires die passen bij de persoonlijke stijl en behoeften van de inschrijvers.

Gasten die items uit het register kopen, kunnen er zeker van zijn dat ze een zinvol en gewaardeerd geschenk geven, aangezien de items door de registranten zelf worden geselecteerd. Ze kunnen ook genieten van het gemak om de items rechtstreeks uit het register te kopen, zonder het gedoe van het zoeken naar het perfecte cadeau.

Over het algemeen is de cadeaulijst- en housewarming- of trouwlijstservice van Lazzoni Nederland een geweldige manier voor individuen of stellen om een gepersonaliseerde en praktische lijst met items voor hun nieuwe huis te maken, terwijl ze hun gasten ook een handige en zinvolle cadeau-ervaring bieden.

Lazzoni Nederland's toewijding aan persoonlijke service en maatwerkoplossingen strekt zich uit tot haar cadeaulijst en housewarming- of trouwlijstservice. Als klanten een specifiek product of ontwerp niet op de website kunnen vinden, zijn de interieurontwerpers van Lazzoni Nederland beschikbaar om te helpen bij het regelen van een op maat gemaakt product of ontwerp dat op de registratie- of trouwlijst wordt geplaatst.

Deze zeer gepersonaliseerde en op maat gemaakte benadering van het selecteren van meubels en woonaccessoires zorgt ervoor dat aan de unieke behoeften en voorkeuren van elke klant wordt voldaan. Door nauw samen te werken met de interieurontwerpers, kunnen klanten een lijst met items maken die echt hun persoonlijke stijl en behoeften weerspiegelen, en ervoor zorgen dat hun huis een weerspiegeling is van hun unieke persoonlijkheid.

Over het algemeen is de toewijding van Lazzoni Nederland om persoonlijke service en op maat gemaakte oplossingen te bieden zeer lovenswaardig, en dit wordt weerspiegeld in de Gift Registry en Housewarming of Wedding List-service. Klanten kunnen erop vertrouwen dat aan hun behoeften en voorkeuren wordt voldaan en dat ze tijdens het hele proces een uitzonderlijke service krijgen.

Huwelijkscadeauregister

10% waardebon

Creëer uw huwelijkscadeauregister met Lazzoni Nederland en ontvang een extra waardebon van 10% van de totale waarde van uw bestelde lijst, online of in de winkel inwisselbaar. Vouchers kunnen niet worden ingewisseld voor hun contante waarde.

Laat ons je helpen bij het selecteren van de perfecte items voor je nieuwe huis en bespaar geld op de meubels en woonaccessoires die je nodig hebt. Bezoek ons in de winkel of online om uw registratielijst vandaag nog te starten!
Waardebon claimen
Lazzoni Nederland

Cadeaukaart

De cadeaubon kan worden gebruikt om elk artikel in een van de winkels van Lazzoni Nederland of in hun online winkel te kopen.
Kom meer te weten
Nieuw
€115,00

Verken Housewarming- en trouwlijsten

Cadeaulijst & Lijsten

Lijst zoeken

Cadeaulijst & Lijsten

Beheer register

Veelgestelde vragen

Op Lazzoni.nl kunt u per categorie door verschillende producten bladeren, een zoekopdracht uitvoeren of door onze inspirerende fotogalerijen bladeren. U kunt elk item op uw cadeaulijst opnemen. Ben je van gedachten veranderd? Je kunt altijd teruggaan naar je cadeaulijst en iets verwijderen of iets nieuws toevoegen.

Vier belangrijke levensgebeurtenissen met uw familie en vrienden met behulp van de Lazzoni-cadeaulijst. Denk aan evenementen zoals bruiloften, housewarmings en babyborrels.

U kunt geschenken kiezen uit ons ruime aanbod als u een cadeaulijst maakt op Lazzoni.nl. Vervolgens kunnen uw dierbaren en vrienden cadeaus uit uw lijst selecteren en ze online of in de Lazzoni Showroom kopen.

Elke cadeaulijst heeft een uniek register-ID dat kan worden gedeeld met vrienden en familie. Iedereen met die link kan je cadeaulijst bekijken en een item reserveren. Je cadeaulijst is niet doorzoekbaar en kan worden beveiligd met een wachtwoord.

Nadat u uw lijst hebt gemaakt, klikt u op "Delen", voert u de e-mailadressen in van de mensen die u voor uw lijst wilt uitnodigen. Je hebt ook de mogelijkheid om je lijst te delen via Facebook, Twitter of door de unieke URL van de lijst rechtstreeks te delen. Houd er rekening mee dat iedereen met toegang tot uw lijst-URL uw lijst kan bekijken. Tijdens het maken van een lijst kunt u de mederegistrant toevoegen.

Helaas is dat niet mogelijk, aangezien gasten rechtstreeks van de website kopen. Toch is het mogelijk om een Gift Card met verschillende waarden aan te schaffen, zodat je een Gift Card voor verschillende producten kunt gebruiken.

Wanneer een gast een geschenk uit uw lijst kiest dat ze graag willen kopen, kan hij dit rechtstreeks op de website of in de showroom kopen, terwijl hij kan profiteren van lopende promoties en/of kortingen.

Vervolgens kunnen ze het cadeau aan hun winkelmandje toevoegen en naar de kassa op de website gaan. Zodra de aankoop is voltooid, wordt een product gemarkeerd als vervuld. Het cadeau wordt van je lijst verwijderd zodra het is gemarkeerd als gekocht.

Het verzendadres verschijnt bovenaan de cadeaulijst voor koppels en in de pop-up van het door jou gekozen cadeau. Kopieer en plak gewoon het adres wanneer u het afrekenproces op de site van de winkelier doorloopt.

Als je van plan bent om je cadeau persoonlijk te geven, stuur het dan in plaats daarvan naar je eigen adres.

Helaas kunt u de Voucher niet inwisselen voor de contante waarde. Voucher is ontworpen als een geschenk van Lazzoni Nederland, samen met uw vrienden en familie, voor een speciaal moment in uw leven.

Laat ons je helpen bij het selecteren van de perfecte items voor je nieuwe huis en bespaar geld op de meubels en woonaccessoires die je nodig hebt. Bezoek ons in de winkel of online om uw registratielijst vandaag nog te starten!

Lazzoni Nederland behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden, prijzen en andere overeenkomsten te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.