Onze familiegeschiedenis

Wij zijn Lazzoni en Lazzoni is veel meer dan een meubel designhuis. Het is een eigentijdse plek, waar ideeën, inspiratie en samenwerking alle ruimtes transformeert in woningen. We weten dat elk huis anders is, met een persoonlijke stempel en stijl, uniek voor elk persoon. Daarom willen we we extra de nadruk leggen op het creëren van interieurs die rekening houden met de rust en welzijn van ieder persoon en een uitrusting bieden wanneer je thuis komt.

Dat bereiken we met een vastberaden visie en slim meubeldesign. De nieuwste generatie, de hoofdrolspelers van het stadsleven, hebben kleine ruimtes als norm aangenomen. Daarom geven we bij Lazzoni om het ontwerpen van esthetische items met ingebouwde functionaliteit, waarbij elk detail wordt gecreëerd met een betekenis en een doel. Van uitschuifbare salon- en eettafels tot zitbanken die kunnen worden omgebouwd tot bedden met opbergruimte. Al onze producten hebben een rol om u te helpen genieten van elke vierkante meter van uw huis.

Dit zit allemaal al generaties lang in ons DNA. Met een geschiedenis en ervaring van meer dan 100 jaar, staat de kern van Lazzoni in de eerste drie letters - "Laz-mensen staan bekend om het bouwen van houten huizen" in Noordoost-Turkije. We hebben deze ideologie door de generaties heen gedragen om het te associëren met de meer eigentijdse term duurzaamheid. Al onze producten zijn gemaakt met een minimale impact op het milieu, essentieel voor het gezonde leven dat we nastreven. Onze betaalbare prijzen doen geen afbreuk aan de kwaliteit. Hoogwaardige productie wordt gegarandeerd door uitzonderlijk Europees vakmanschap met veel aandacht voor de kleinste details, waardoor traditie en stijl in elk stuk worden doordrenkt met het Lazzoni-label. We vinden inspiratie in jonge, opkomende ontwerpers en kunstenaars die de energie van onze generatie en de eclectische sfeer van vandaag dragen.

En nogmaals, we zijn veel meer dan een meubeldesignhuis. We omarmen het concept van welzijn in uw huis en als we eenmaal weggaan, willen we iets teruggeven aan de gemeenschap, aan de persoon naast de deur in nood, aan mensen zonder huis. Als een bescheiden gebaar gaat een bepaald percentage terug naar mensen in nood, omdat we geloven dat iedereen een gelukkige plek verdient om in thuis te komen.

In onze Lazzoni-familie hebben we een belofte. Een belofte aan onszelf, om altijd onze ethos en integriteit te behouden voor het creëren van meubels en huizen met gevoel en toewijding voor elke vierkante meter. Een belofte aan onze trouwe klanten om de status quo uit te dagen, functionaliteiten en design te ontwikkelen die niet worden uitgedaagd door ruimte. Een belofte, om nooit te lachen als een toevallige voorbijganger in slaap valt op een bed in de showroom. En bovenal een belofte om de filosofie van de Lazzoni-levensstijl te blijven verspreiden voor de komende generaties.


Installatie- en leveringsdiensten wereldwijd
Stof- en textuuropties voor elke stijl
Hoogwaardige producten met fijn vakmanschap
Een globale aanpak gericht op tevreden klanten in alle werelddelen
Exclusieve ontwerpservice voor verschillende woonruimtes

  Vlaggenschipwinkel

  Woonmall Alexandrium
  Watermanweg 21B, 3067GA, Rotterdam, Nederland

  Maandag 13:00-17:30 uur
  Dinsdag 10:00-17:30 uur
  Woensdag 10:00-17:30 uur
  Donderdag 10:00-17:30 uur
  Vrijdag 10:00-21:00 uur
  Zaterdag 10:00-17:30 uur
  Zondag 12:00 - 17:00 uur

  +31 10 669 0 669

  De weg vragen