BESTELLINGEN

Neem voor informatie over de status van uw bestelling contact op met uw projectmanager waarmee u werkt, bezoek onze website en schrijf naar ons live ondersteuningsteam, of neem op elk gewenst moment contact met ons op via info@lazzoni.us. U kunt onze afdeling Operations bereiken via sales@lazzoni.nl over de status van een fabrieksorder of Volg uw online bestelling .

Een fabrieksorder is over het algemeen 7-12 weken voor een levering die ter plaatse wordt geplaatst. Voor artikelen die op voorraad zijn, is de levertijd binnen 2 weken vanaf de datum van aankoop, tenzij anders aangegeven op het moment van aankoop. Leveringen over lange afstanden tellen over het algemeen 2 weken extra op bij de levertijd. Op maat gemaakte bestellingen voegen een extra 4 weken toe aan de doorlooptijd.

Bij al onze winkels met financieringsmogelijkheden kunt u contant of met creditcard betalen.

U kunt onze website bezoeken en daar rechtstreeks bestellen en contact opnemen met ons live ondersteuningsteam voor al uw vragen, inclusief onze ontwerpservice.

Interieur ontwerp

Om uw woonruimtes te ontwerpen, bieden wij onze Design Service aan die volledig gratis is in onze Lazzoni-winkels en online die we al onze klanten zonder voorwaarden aanbieden.

We hebben een Designer Trade Program dat exclusief is gemaakt voor interieurarchitecten en ontwerpbureaus. Programmaleden krijgen een 3D-productcatalogus met meet-, kleur- en materiaaldetails van onze producten en worden opgenomen in een gelaagd beloningssysteem. Interieurarchitecten en ontwerpers die lid willen worden van het Trade Program kunnen onze website bezoeken om het formulier in te vullen en voor vragen contact met ons opnemen via info@lazzoni.nl .

Verzenden

We kunnen producten leveren door heel Nederland en de Europese Unie, ook als we geen winkel op de locaties hebben. Neem voor meer informatie contact op met onze projectmanagers in onze winkels.

Geeft terug

Neem contact op met uw projectmanager in onze winkels, bezoek onze website en schrijf ons live ondersteuningsteam om contact met ons op te nemen.

Producten en materialen

1- Ga snel naar de vlekken . Zodra er een lekkage of vlek optreedt, moet u deze onmiddellijk schoonmaken. Als u te lang wacht met het behandelen van een vlek – al is het maar een kwestie van een paar minuten – kan de vlek gaan uitharden, waardoor het moeilijker wordt om eruit te komen.

2- Gebruik alleen een reinigingsmiddel op waterbasis om de Lazzoni bekleding te reinigen. Een reiniger op waterbasis is een soort oplossing die water als hoofdbestanddeel gebruikt.

3- Vacuüm . Voordat u uw stoffen bank schoonmaakt, gebruikt u een handstofzuiger om kruimels en andere losse deeltjes te verwijderen. Dit maakt het gemakkelijker om lastige vlekken te identificeren en erop te focussen wanneer het tijd is om schoon te maken.

4- Droog uw stoffen bank af met een zachte handdoek . Dep eventuele natte plekken af ​​met een droge handdoek om het resterende vocht op te nemen. Schrob de bank NIET, maar borstel de resterende reinigingsoplossing voorzichtig af.

5- Laat uw stoffen bank aan de lucht drogen . Laat de bekleding een nacht aan de lucht drogen.

Voor de algemene reiniging van de producten raden wij u aan ondersteuning te krijgen van professionele stoelwasbedrijven. U kunt contact opnemen met onze afdeling After Sales Services van Lazzoni voor hulp bij kleine vlekken voordat u ze gaat behandelen. Om contact op te nemen met onze afdeling After Sales Services kunt u een e-mail sturen naar sales@lazzoni.nl.

Bewerkt hout is een vorm van meubeloppervlak die we gebruiken in al onze houtafwerkingen. Het is 100% ecologisch, door de mens gemaakt en verreweg de meest duurzame oppervlakteafwerking die ooit in de meubelindustrie is gebruikt.

Het interieur van ons composiethout is gemaakt van 100% gerecycled hout dat aan elkaar wordt gebonden door warmtecompressie. Bij dit proces worden geen chemicaliën gebruikt, die schadelijk kunnen zijn voor mens of dier.

Het is %40 lichter dan natuurlijk/massief hout en %25 lichter dan MDF, %10 lichter houtfineer. Het is GEEN houtfineer, MDF of laminaat. Bewerkt hout is het meest technologische en nieuwste materiaal dat wordt gebruikt in de ecologische meubelindustrie.

Het doodt geen bos, in Scandinavische landen is het kappen van bomen trouwens verboden voor gebruik in de meubelindustrie. Het is ook strafbaar met gevangenisstraf.

De bewerkte houten oppervlakteafwerking is het nieuwste en het meest technologische proces dat wordt gebruikt in de meubelindustrie. En als Lazzoni zijn we een van de grootste fabrikant in Europa.

Ons oppervlak is kras- en waterbestendig en heeft exact dezelfde karakteristieke eigenschappen, geverfd en gebeitst massief hout, maar is 50% lichter, 5 keer meer

HR-foam heeft bijzondere comforteigenschappen en geavanceerde flexibiliteit. In tegenstelling tot standaard schuim is de structuur van HR-schuim heterogeen, de cellen zijn van verschillende grootte en reageren verschillend op de uitgeoefende belasting. Bij een lage belasting reageren alleen de kleine cellen, wat overeenkomt met de reactie van zacht schuim. Naarmate de belasting stijgt, beginnen de grotere cellen met een hogere weerstand te werken. Dit geeft het heerlijke comfortgevoel en zorgt voor de juiste anatomische lichaamsondersteuning.

Zittend op een HR-foam zitting zal men geen extra hardheid of doorvaleffect voelen en bij toenemende belasting zal de HR-foam zelfverzekerd het lichaamsgewicht opnemen en gelijkmatig verdelen.

Ja, naast onze verschillende maatopties bieden we vlak voordat je bestelt ook stofopties voor alle gestoffeerde producten. U kunt de gewenste stof kiezen uit de stofstalen in onze winkels.

Ja, omdat onze producten op maat worden gemaakt, zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten. Onze producten worden ontworpen op basis van de grootte van uw leefruimte door onze projectmanagers, interieurarchitecten die u de meest geschikte oplossingen bieden.

Onze officiële garantie is twee jaar op stoffen en levenslang op metalen frames, maar Lazzoni staat achter al haar producten en biedt een levenslange servicegarantie. Door ons te bereiken, beoordeelt ons deskundige team de oorzaak van het probleem en zorgt ervoor dat de oplossing niet op het vorige niveau werd herhaald, en biedt verschillende oplossingen om de klanttevredenheid te garanderen.

Lazzoni staat achter al haar producten en biedt een levenslange servicegarantie.

Neem voor productgerelateerde vragen of opmerkingen contact met ons op via sales@lazzoni.nl of neem contact op met uw projectmanager.

Als je vragen hebt over onze producten, neem dan contact op met onze projectmanagers in onze winkels, bezoek onze website en schrijf naar ons live supportteam, of neem op elk gewenst moment contact met ons op via sales@lazzoni.nl .

Aangezien de prijs afhankelijk is van uw product, zal ons After Sales Services-team u de meest nauwkeurige informatie verstrekken. U kunt de stalen die we in onze winkels aanbieden gebruiken om de stof te selecteren die u wilt wijzigen.