Grand Opening of Amsterdam Showroom

Grand Opening - Amsterdam Showroom

We zijn verheugd om onze nieuwste onderneming te onthullen: de langverwachte Lazzoni Showroom in het hart van de Amsterdamse Zuidas! Dompel jezelf onder in een wereld van voortreffelijk design en verfijning terwijl we je uitnodigen om onze samengestelde meubelcollectie uit de eerste hand te ervaren.

Kom in april 2024 met ons mee terwijl we dit mijlpaalevenement vieren, waar luxe en innovatie samenkomen. Onze showroom belooft een toevluchtsoord te worden voor designliefhebbers, architecten en interieurontwerpers en biedt een unieke mix van hedendaagse elegantie en tijdloos vakmanschap.

Zet het in je agenda en maak deel uit van de opwinding! Blijf op de hoogte voor meer details over ons grootse openingsevenement, exclusieve aanbiedingen en meeslepende ontwerpervaringen. Bezoek onze website om meer te ontdekken over ons merk en ontdek ons ​​prachtige assortiment meubelcollecties.

Wij zijn enorm dankbaar voor de waardevolle samenwerking van Nedstede Real Estate Management BV en Lazzoni Nederland, evenals de facilitering door B&O Retail, die essentieel zijn geweest bij het tot leven brengen van onze nieuwe showroom in Amsterdam Zuidas.

Geef uw ruimte een boost met Lazzoni – waar stijl en inhoud samenkomen. Wij heten u graag welkom in onze nieuwste showroom in Amsterdam Zuidas!

#Lazzoni #LazzoniAmsterdam #GrandOpening #Zuidas #LuxuryFurniture #InteriorDesign #DesignInspiration #Amsterdam