TEST

Verhaal van 4 generaties

1897
Lazzoni's vier generatiesverhaal

Met wortels die meer dan een eeuw teruggaan, is Lazzoni veel meer dan een designhuis. De kern van Lazzoni zit in de eerste drie letters: “Laz”. De Laz-stam staat bekend om het bouwen van houten Serander-huizen in het kustgebied van de Zwarte Zee in Turkije, aan de noordoostelijke grens van Georgië. (boven) Onze oprichter van de eerste generatie, Laz Hasan de timmerman. Zijn vak staat vandaag de dag nog steeds overeind. De houtconstructie is het Seranderhuis uit circa 1897. Daarnaast staat onze eerste montagewagen, Opel (1961).

1960
Bulut Keuken en Houtwerk

Osman, een timmerman van de tweede generatie, migreerde vanuit zijn dorp aan de Zwarte Zee naar de hoofdstad. In minder dan 10 jaar richtte hij Bulut Kolektif op en startte hij de eerste modulaire keukenfabrikant van Oost-Europa en Turkije. (boven) Onze 2e en 3e generatie staan ​​voor Lazzoni's eerste timmerwerkplaats (1960).

1990
Italiaanse inspiratie

Geïnspireerd door modern Italiaans design uit de late eeuw en vervaardigd met materialen uit Italië en Duitsland, worden al onze producten gemaakt met minimale gevolgen voor het milieu. Deze stijl van gezond leven waar we naar streven, hebben we van onze voorouders geleerd. (boven) De Massimo & Lella Vignelli design-receptie uit de jaren 90 is een inspiratie voor Lazzoni's moderne designvisie.

2002
Giuseppe Nicoletti

Onze samenwerking in 2002 met de familie Giuseppe Nicoletti, die ook al generaties lang lederen zitbanken met de hand maakt, heeft onze visie op internationale groei bepaald. De samenwerking met Giuseppe en zijn zoon Eustachio inspireerde ons om onze New York-collectie te starten, die vandaag de dag in onze Amerikaanse designshowrooms wordt verkocht.

2005
Lazzoni-productiefaciliteit

Yaşar Kababulut, een lid van de derde generatie van de familie, opent de moderne productiefaciliteit van 25.000 m2 in Akyurt, Ankara met plannen om het bereik van Lazzoni in het buitenland uit te breiden.

2006
Producten van topkwaliteit

Omdat we ons leer leveren van Gruppo Mastrotto (Vicenza, Italië) en onze hardware van Hettich Duitsland en Blum (Oostenrijk), zijn we voortdurend op zoek naar de beste leveranciers om onze belofte van “Beste kwaliteit voor de prijs” waar te maken. Dankzij Turks vakmanschap en de bekwame timmerlieden van onze Laz-stam bedienen onze leden van de vierde generatie nog steeds New Yorkse ontwerpers en klanten met dezelfde gedetailleerde productie als een eeuw geleden.

2012
Amerika-Azië en Europa!

Met de opening van vele vestigingen over de hele wereld is het wereldwijde vestigingsproces van Lazzoni begonnen! Kuala Lumpur, Maleisië wordt de eerste showroom in wereldwijde uitbreidingsplannen.

2015
Lazzoni Hotel

Lazzoni Hotel, gelegen in het historische centrum van Istanbul, opent zijn deuren voor gasten. Het bieden van een thuis weg van huis voor zijn wereldwijde klantenkring.

2016
Nieuw logo, nieuw ontwerp

Het Lazzoni-logo werd in 2016 opnieuw ontworpen en gemoderniseerd om aan te sluiten bij onze huidige merkfocus.

2018
EPA - Agentschap voor milieubescherming

Wij doen geen concessies aan de kwaliteit om betaalbare prijzen te kunnen bieden. Hoogwaardige productie wordt gegarandeerd door uitzonderlijk eeuwenoud vakmanschap met veel aandacht voor de kleinste details, waardoor traditie en stijl worden ingebracht in elk stuk dat de naam Lazzoni draagt. De Environmental Protection Agency is een onafhankelijk uitvoerend agentschap van de federale regering van de Verenigde Staten, belast met zaken op het gebied van milieubescherming. Lazzoni was het eerste bedrijf dat zijn goederen met EPA-certificering in Turkije produceerde.

2020
Londen, de hoofdstad van Europa

Met de nieuwe winkel geopend in Londen, de hoofdstad van Europa, blijft Lazzoni zijn producten leveren aan designhoofdsteden over de hele wereld met 24 showrooms. Het fabrieksvolume groeide tot 48.000 vierkante meter om de servicekwaliteit te verbeteren en aan de toenemende vraag te voldoen.

2021
Bedrijfsvoering Nederland

Na een succesvolle lancering in New York, Londen en Istanbul zijn de producten van Lazzoni eindelijk verkrijgbaar in Nederland. De activiteiten van Lazzoni Nederland zijn gestart via de Online Store geregistreerd als Design Office in Amsterdam, gevolgd door de Showroom in Rotterdam.

2021
Familie van de 4e generatie

Momenteel gerund door de vierde generatie familieleden, begroeten we onze klanten in New York met dezelfde opwinding als onze voorouders een eeuw geleden. In onze Lazzoni-familie hebben we een belofte. Een belofte aan onszelf om altijd ons ethos en onze integriteit te behouden bij het creëren van meubels en huizen met gevoel en toewijding voor elke vierkante meter. Een belofte aan onze trouwe klanten om de status quo uit te dagen. Het ontwikkelen van functionaliteit binnen een ontwerp dat niet door de ruimte wordt gedefinieerd. Een belofte om nooit meer te lachen als er af en toe een voorbijganger in slaap valt op een bed in de showroom. En bovenal een belofte om de filosofie van de Lazzoni-levensstijl nog generaties lang te blijven verspreiden.