Lazzoni Nederland

Na een succesvolle lancering in New York, Londen en Istanbul zijn de producten van Lazzoni nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland. De activiteiten van Lazzoni Nederland zijn gestart via ZZ Store BV gevestigd in Amsterdam.

Lazzoni Nederland zal haar producten en diensten alleen via Online Store van haar Design Office aanbieden totdat de flagship store in Amsterdam open is, gevolgd door winkels in andere steden.

Om het winkelen nog aangenamer te maken, biedt Design Office al haar klanten gratis ontwerpservices aan. Als u wilt controleren hoe de producten van Lazzoni er in uw huis uitzien, stuur ons dan uw plattegrond of afmetingen, zodat we u de plattegrond en 3D-fotoweergaven terugsturen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan het Ontwerpbureau of om een ontwerper bij u thuis te vragen om kosteloos de maten op te nemen en de materiaalstalen te laten zien.

Online klanten kunnen op verzoek maximaal vijf gratis stof-, leer-, hout-, glas- of marmerstalen naar uw huisadres sturen.

Adres ontwerpbureau: ZZ Store BV, Alexandrium Woonmall, Watermanweg 21b, 3067GA Rotterdam, Nederland
KVK-nr: 81579152, BTW-nr: NL862144760B01
IBAN nr: NL91 INGB 0006529295, BIC-code: INGBNL2AXXX
+31 20 800 4878
info@lazzoni.nl