Showroom Alexandrium Woonmall

Vind ons op de kaart

Lazzoni Nederland Magazijn

Vind ons op de kaart

Werkuren

Showroom
Watermanweg 21B, 3067GA, Rotterdam
Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 10:00-17:30 uur
Woensdag 10:00-17:30 uur
Donderdag 10:00-17:30 uur
Vrijdag 10:00-20:00 uur
Zaterdag 10:00-17:30 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Magazijn - Afhaalpunt
Venkelbaan 47, 290KE, Capelle aan den IJssel (alleen op afspraak)

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GENIET VAN WINKELEN

GRATIS ONTWERPSERVICE

Als we maatwerk zeggen, bedoelen we dat ook. Selecteer je favoriete stuk, pas het aan je persoonlijke stijl aan en meng het in je ruimte. Je kunt mixen en matchen uit ons brede assortiment duurzame stoffen en echt leer. Maak een stuk dat exclusief voor jou is met onze aanpasbare functies zoals grootte, materiaal en modules. We streven naar de volledige vrijheid om een ​​ontwerp te bouwen dat 100% uniek is voor jou en je huis.

Hoe werkt het Tailoring proces?

Laten we online chatten of ons bezoeken in onze winkel. We leren uw ideeën, smaak en levensstijl kennen.

Onze interieurontwerpers hebben uitgebreide kennis van ruimtelijke planning en ontwerp. Of het nu gaat om een ​​enkel meubelstuk, advies over samenwerkende elementen of een uitgebreid huisontwerp, samen co-creëren we uw huis.

Onze belofte is een ontwerp dat past bij uw budget en levensstijl. Een ruimte die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Als u eenmaal helemaal tevreden bent met het ontwerp, brengen we het tot leven en bouwen we het ontwerp op maat helemaal opnieuw naar uw smaak.

Wanneer u helemaal klaar bent met alle aanpassingen voor uw stuk, begint ons bekwame productieteam hun reis met deskundig vakmanschap. Dit betekent dat we geen stoffige oude pakhuizen of grote showrooms vol met gedateerde meubels hebben. Het is allemaal individueel gemaakt, vanaf het begin, speciaal voor jou.

WAAROM MET MINDER genoegen nemen?

Bij Lazzoni werken we met dromers, visionairs en designliefhebbers met uitgebreide kennis van vakmanschap om de meest verfijnde artikelen te creëren. Wij geloven dat de meest bevredigende omgevingen producten zijn met een geweldig design, die het leven van mensen verbeteren, of het nu gaat om esthetiek of functie. Elke dag werken onze ontwerpers samen met veel mensen die door onze deuren lopen, waardoor ze in het middelpunt van het creatieve proces worden geplaatst om het volledige potentieel van een project naar voren te brengen, en Lazzoni's ontwerpethos in elk detail weerspiegelend.