Kopie van certificaten

We certificeren de kwaliteitsservice van onze productiefaciliteit, waarin een echte ontwerpbenadering wordt gecombineerd met de eisen van onze klanten, met de certificaten die we hebben ontvangen. Op onze pagina vindt u de certificaten en voorwaarden die wij hebben ontvangen op deze weg die wij hebben afgelegd om u de beste service te kunnen bieden.

ISO 9001:2015 Bureau Veritas :
Het is een organisatie, die internationaal wordt geaccepteerd door een onafhankelijke auditorganisatie, met een kwaliteitsmanagementsysteem.
ISO 10002:2014 Bureau Veritas :
Het is een organisatie, die internationaal is geaccepteerd door een onafhankelijke auditorganisatie, met Customer Satisfaction Management System.
ISO 27001:2013 BBS :
Het is een organisatie, die internationaal is geaccepteerd door een onafhankelijke auditorganisatie, met een informatiebeveiligingsbeheersysteem.
WIPO :
Lazzoni, dat officieel over de hele wereld is geregistreerd door de World Intellectual Property Organization, is een wereldmerk uit Turkije met een bekende merkstatus.
Lean Six Sigma :
In ons bedrijf wordt de Japanse lean manufacturing-techniek 6 Sigma-methodologie, die wereldwijd wordt geaccepteerd, toegepast in het productieproces om het foutenpercentage in de voortgang van het werk te minimaliseren, de efficiëntie te verhogen en de klanttevredenheid naar de top te brengen.
FSC :
Het is een in Duitsland gevestigd certificaat dat wordt afgegeven voor het nauwkeurig en in overeenstemming met de wet leveren en gebruiken van de bosbestanden, en met bewustzijn van natuurbescherming door FSC (Forest Stewardship Council).
FR :
In Europese normen geeft dit certificaat aan dat de panelen enigszins brandwerend zijn en zijn deze panelen geclassificeerd als brandvertragend.
ICRO :
Het is een certificaat afgegeven door het in Italië gevestigde bedrijf ICRO, dat aantoont dat de verven die in producten worden gebruikt op waterbasis, kankerverwekkend en onschadelijk voor het milieu en de menselijke gezondheid zijn.
E1 :
In Europese normen toont dit certificaat aan dat de chemicaliën (formaldehyde) in panelen onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.
CE :
Het is een certificaat waaruit blijkt dat alle voorzieningen zijn getroffen voor het transport van de goederen binnen Europa.
CARB :
Het is een certificaat afgegeven door de in de Verenigde Staten gevestigde organisatie CARB (California Air Resources Board), die aantoont dat de chemicaliën (formaldehyde) in panelen onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.