Interieur Advies & Ontwerp

Elk huis vertelt een uniek verhaal waarin een lang proces van onderzoek, inspiratie en creativiteit plaatsvond. Bij Lazzoni geloven we sterk in het potentieel van maatwerk ontwerp, waarbij u alleen krijgt wat het beste bij u past. Daarom bieden we volledig maatwerk voor al onze producten, van de poot stijl tot de bladafwerking. Ons creatieproces plaatst jou in het middelpunt van het ontwerp, waar je onze collectie items tot in detail kunt aanpassen of een nieuw product kunt creëren. Alleen jij kunt jezelf thuis laten voelen.

Hoe werkt het Tailoring proces?

Laten we online chatten of ons bezoeken in onze winkel. We leren uw ideeën, smaak en levensstijl kennen.

Onze interieurontwerpers hebben uitgebreide kennis van ruimtelijke planning en ontwerp. Of het nu gaat om een ​​enkel meubelstuk, advies over samenwerkende elementen of een uitgebreid huisontwerp, samen co-creëren we uw huis.

Onze belofte is een ontwerp dat past bij uw budget en levensstijl. Een ruimte die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Als u eenmaal helemaal tevreden bent met het ontwerp, brengen we het tot leven en bouwen we het ontwerp op maat helemaal opnieuw naar uw smaak.

Wanneer u helemaal klaar bent met alle aanpassingen voor uw stuk, begint ons bekwame productieteam hun reis met deskundig vakmanschap. Dit betekent dat we geen stoffige oude pakhuizen of grote showrooms vol met gedateerde meubels hebben. Het is allemaal individueel gemaakt, vanaf het begin, speciaal voor jou.

WAAROM MET MINDER genoegen nemen?

Bij Lazzoni werken we met dromers, visionairs en designliefhebbers met uitgebreide kennis van vakmanschap om de meest verfijnde artikelen te creëren. Wij geloven dat de meest bevredigende omgevingen producten zijn met een geweldig design, die het leven van mensen verbeteren, of het nu gaat om esthetiek of functie. Elke dag werken onze ontwerpers samen met veel mensen die door onze deuren lopen, waardoor ze in het middelpunt van het creatieve proces worden geplaatst om het volledige potentieel van een project naar voren te brengen, en Lazzoni's ontwerpethos in elk detail weerspiegelend.

HANDGEMAAKT

Individueel voor jou

Als we maatwerk zeggen, bedoelen we dat ook. Heb de volledige vrijheid om een ​​ontwerp te maken dat 100% uniek is voor jou en je huis.

70+ collecties
200+ stoffen

Eindeloze combinaties

Selecteer uw favoriete stuk, pas het aan uw stijl aan en meng het in uw ruimte. Je kunt mixen en matchen uit ons brede assortiment duurzame stoffen en echt leer. Maak een stuk dat exclusief voor jou is met onze aanpasbare functies zoals grootte, materiaal en modules.

EEN UIT DUIZENDEN

Ontwerpervaring

- Meesterlijk vakmanschap met de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen

- Aanpasbare functies voor alle artikelen

- Gratis ontwerpservice met ervaren projectmanagers

- Witte handschoenlevering

Onze premium White Glove Service biedt thuisbezorging op een vooraf geplande datum, inclusief de volledige montage door volledig uitgeruste bezorgingsexperts in de kamer van uw keuze.

Laten we online chatten

U kunt een online chat starten om in realtime samen te werken met een ontwerper en uw eigen persoonlijke favoriet te maken. Zie het voor uw ogen transformeren met onze online ontwerpservice, of u kunt altijd een van onze winkels bezoeken voor de deskundige begeleiding van onze interieurontwerpers. We helpen u graag bij elke stap van uw Lazzoni-ervaring terwijl u met plezier uw kopje Turkse koffie drinkt.

Wanneer u helemaal klaar bent met alle aanpassingen voor uw stuk, begint ons bekwame productieteam hun reis met deskundig vakmanschap. Dit betekent dat we geen stoffige oude pakhuizen of grote showrooms vol met gedateerde meubels hebben. Het is allemaal individueel gemaakt, vanaf het begin, speciaal voor jou.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.