Certificaten

We bekronen de hoogwaardige service van onze productie-installatie, die onze ontwerpstijl combineert met de verzoeken van onze klanten, met onze wereldwijd erkende certificaten.

ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem
ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem

Lazzoni voert al haar activiteiten uit via een effectief en betrouwbaar kwaliteitsmanagementsysteem terwijl ze haar producten en diensten aan haar klanten aanbiedt. Dit systeem is gecertificeerd door Bureau Veritas (BV), een internationaal erkende organisatie.

ISO 10002: 2014 Klanttevredenheidsmanagementsysteem
ISO 10002: 2014 Klanttevredenheidsmanagementsysteem

Lazzoni heeft de klant altijd centraal gesteld en een effectief managementsysteem opgezet, gebaseerd op 100% klanttevredenheid, dat is gecertificeerd door Bureau Veritas (BV), een internationaal erkende organisatie.

ISO 27001: 2013 Informatiebeveiligingsbeheersysteem
ISO 27001: 2013 Informatiebeveiligingsbeheersysteem

Lazzoni heeft een effectief beheersysteem opgezet om haar bedrijfs- en persoonlijke gegevens correct en veilig te bewaren en dit beheersysteem is gecertificeerd door BBS, een internationaal geaccrediteerde organisatie.

WIPO
WIPO

Lazzoni is een wereldwijd merk, officieel geregistreerd en erkend door de World Intellectual Property Organization (WIPO) wereldwijd.

Lean Six Sigma
Lean Six Sigma

Lazzoni heeft wereldwijd geaccepteerde Lean 6 Sigma-managementmethodologie geïmplementeerd om fouten die voortkomen uit zijn productieprocessen te minimaliseren, de productiviteit te verhogen en de klanttevredenheid te maximaliseren.

FSC
FSC

Lazzoni geeft prioriteit aan het milieubewustzijn en besteedt aandacht aan correct en legaal gebruik van bosrijkdommen en werkt daarom samen met leveranciers die gecertificeerd zijn door FSC (Forest Stewardship Council) uit Duitsland.

FR
FR

Lazzoni gebruikt FR-gecertificeerde panelen, geclassificeerd als brandwerend en brandvertragend in overeenstemming met de Europese normen, in het VK.

ICRO
ICRO

Lazzoni gebruikt gecertificeerde verven op waterbasis, waarvan bewezen is dat ze niet kankerverwekkend en milieu- en gezondheidsvriendelijk zijn, geproduceerd door ICRO Coatings, Italië, in haar producten.

CE
CE

Lazzoni geeft prioriteit aan de veiligheid van mensenlevens en eigendommen van haar klanten en streeft ernaar te garanderen dat al haar afgewerkte/halffabrikaten worden vervaardigd in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Unie en werkt hiervoor samen met in aanmerking komende leveranciers.

CARB2/EPA
CARB2/EPA

Lazzoni besteedt aandacht aan de gezondheid van de mens en gebruikt hiervoor producten met het CARB2-certificaat (California Air Resources Board Phase 2), dat aantoont dat de formaldehyde-emissie van houten planken op het minimumniveau is.