Wereldwijde projecten

Londen, Essex, Verenigd Koninkrijk
Het New Concept House Project 2020, dat zich bevindt in de stad Essex in het oosten van de hoofdstad van Engeland, Londen, is ontworpen met de producten van Lazzoni.
Kantoor in Lyon, Straatsburg, Frankrijk
Sarimo Estate / Real Estate Agency in Straatsburg, de modernste stad van Noord-Frankrijk, de hoofdstad van de Elzas, is ontworpen met Lazzoni-producten!
Six Senses Bosphorus Hotel, Istanbul, Turkije
Six Senses Bosphorus Hotel, gelegen in een van de meest prestigieuze delen van Istanbul, Sarıyer, is ontworpen met de exclusief vervaardigde producten van Lazzoni!
3 Zeventig 4, Singapore
Het restaurant, aangesloten bij de historische gastronomische school genaamd 374, (3 seventy 4), levert service onder het lichaam van het "Singapore World Trade Center".
Zachary Restaurant, Madrid, Spanje
Alle ontwerpprocessen van Zachary Restaurant in Madrid, de hoofdstad van Spanje, werden uitgevoerd met behulp van Lazzoni-producten.
Kimpton Blythswood Hotel, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Met de naam van een van de beroemdste drie families in Schotland, startte Kimpton Hotel een wedstrijd om 4 verschillende kamertypes te ontwerpen via Interior Arc England Magazine.
SLD Hexa, Hongkong
Hexa diende als een Kantonees restaurant in het Harbour City-gebied van Hong Kong en begon zijn gasten te ontvangen met Lazzoni-producten.
Bibo-restaurant, Doha, Qatar

Het conceptrestaurant Bibo van de beroemde chef-kok Dani Garcia, gelegen in het complex van de wereldwijd bekende hotelketen St. Regis in de hoofdstad van Qatar, Doha, is ontworpen met de producten van Lazzoni!

Afrodit-restaurants, Berlijn, Duitsland

Afrodit Restaurant, bestaande uit een selectie van de Griekse keuken van de beroemde Griekse chef-kok George Koumpouris, staat klaar in de hoofdstad van Duitsland, Berlijn.

Edgewater, New Jersey, Verenigde Staten
Naast New Jersey, het hart van New York City, met zijn unieke stadsbeeld, valt het appartement ook op door zijn minimalistische ontwerp.
Long Island City, New York, Verenigde Staten
Het luxueuze en prestigieuze appartement gelegen in het industriegebied van New York met sprankelende kleuren en hoge wolkenkrabbers, Long Island City, is ontworpen met de producten van Lazzoni.
Slate Lounge, New York, Verenigde Staten
Een chique kantoorproject in het hart van New York City, te midden van wolkenkrabbers!
Buckhead Office, Georgia, Verenigde Staten
Het hele adviesbureau in Atlanta, VS is ontworpen met de producten van Lazzoni!
Columbus Circle, Manhattan, New York, Verenigde Staten
Het gehele interieurontwerp van de luxueuze residentie in Columbus Circle, gelegen in het hart van New York City, Manhattan, is ontworpen met de producten van Lazzoni!
Sky Building, New York, Verenigde Staten

Het appartement in Sky Building, gelegen in de wijk Midtown Manhattan in New York, is ontworpen met producten van Lazzoni.

Gehry Building, New York, Verenigde Staten
De residentie, die is gevestigd in een van de belangrijkste gebouwen van New York City, Gehry Building, is ontworpen met de producten van Lazzoni!
Pearl Apartments, Edgewater, New Jersey, Verenigde Staten
De Pearl Apartments, gelegen in de buurt van de Hudson River in New Jersey, blinkt uit als het meest prestigieuze project van het gebied.