Bestel 5 gratis houtstalen

Welke houtsoort wordt gebruikt?

Samengesteld hout is een vorm van meubeloppervlak dat we gebruiken in al onze houtafwerkingen. Het is 100% ecologisch, door de mens gemaakt en verreweg de meest duurzame oppervlakteafwerking die ooit in de meubelindustrie is gebruikt.

De binnenkant van ons composiethout is gemaakt van 100% gerecycled hout dat aan elkaar is gebonden door warmtecompressie. Bij dit proces worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor mens of dier.

Het is 40% lichter dan natuurlijk/massief hout en 25% lichter dan MDF, 10% lichter houtfineer. Het is GEEN houtfineer, MDF of laminaat. Engineered wood is het meest technologische en nieuwste materiaal dat wordt gebruikt in de ecologische meubelindustrie.

Het doodt geen enkel bos, want in de Scandinavische landen is het kappen van bomen verboden voor gebruik door de meubelindustrie. Het is ook strafbaar met gevangenisstraf.

De bewerkte houten oppervlakteafwerking is het nieuwste en meest technologische proces dat in de meubelindustrie wordt gebruikt. En als Lazzoni zijn we een van de grootste fabrikanten in Europa.

Ons oppervlak is kras- en waterbestendig en heeft exact dezelfde kenmerken, geverfd en gebeitst massief hout, maar het is 50% lichter, 5 keer duurzamer en 100% milieuvriendelijk. Daarom bieden wij de beste oppervlakteafwerking voor houten meubelen die er is.

Lak verf
- Gemaakt in Italië - Opgericht in 1933
- Watergedragen verf
- Lage VOS-emissie
- Anti-vergeling
- Weerstand tegen vloeistof
- De lakwerkplaatsen zijn ingericht volgens de modernste beschikbare systeemtechnologieën om maximale garantie en constante kwaliteit van de producten te waarborgen.