IDA Design Awards 2022

IDA Designprijzen 2022

Fibonacci Salontafel wint Silver Award bij de IDA Design Awards 2022

Geïnspireerd door Da Vinci's Vitruviusman, Fibonacci-tabel wordt bekroond met zilver in de categorie Official Selection for Product Design tijdens de IDA Design Awards 2022.

In het leven geroepen om slimme en duurzame multidisciplinaire ontwerpen te erkennen, erkennen International Design Awards opkomende ontwerpers op het gebied van architectuur, interieurontwerp, productontwerp, grafisch ontwerp en modeontwerp over de hele wereld.


Genomineerd voor de categorie Productontwerp, weerspiegelt de Fibonacci- tafel de perfecte harmonie van de Gulden Snede met alle partities van de tafel die zijn gepland in een reeks glas en spiegels, wat visuele integriteit met interreflecties voorstelt.


Of het nu gaat om een opvallend statement-item of om opbergers, het kan met zijn strakke lijnen worden aangepast aan je levensstijl. De verrijdbare poten zijn verborgen eronder, zodat je je stuk gemakkelijk kunt verplaatsen terwijl het toch stijlvol blijft. Het glazen tafelblad maakt de look compleet en biedt chic van onder tot boven.

salontafel ontwerp schetsmoderne glazen salontafel zwart design

Klik hier om meer kenmerkende artikelen te zien en het gevoel voor moderne meubels van Lazzoni te ontdekken.