Hotel Indigo, New York

Hotel Indigo, New York

Deze Duplex Penthouse Suite van 2000 m², verspreid over twee verdiepingen met kamerhoge ramen, bevindt zich in Hotel Indigo NYC. Twee buitenterrassen bieden een prachtig uitzicht op de skyline. De enorme woonkamer is voorzien van Lazzoni-artikelen zoals een op maat gemaakte chaise longue, tv-meubel en fauteuil, evenals een Sonos-geluidssysteem, aanraakgevoelige jaloezieën, verlichting en thermostaat, een kitchenette met natte bar, plus alle voorzieningen.

Hotel Indigo in New York City is een stijlvol en trendy boetiekhotel dat perfect is voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke en persoonlijke ervaring in de bruisende stad. Het hotel ligt in het hart van de Lower East Side, een levendige wijk die bekend staat om zijn diverse cultuur, kunstgalerijen en trendy restaurants en bars.

De kamers van Hotel Indigo zijn gezellig en uitnodigend, met zachte bedden, zacht beddengoed en veel natuurlijke lichtinval. Elke kamer is uniek ingericht met kleurrijke accenten en lokale kunstwerken, wat bijdraagt aan de hippe en trendy sfeer van het hotel. Het stijlvolle Istanbul bed voegt een vleugje verfijning en luxe toe aan de slaapkamer in de Penthouse Suite met zijn slanke en moderne silhouet.

De bar op het dak van het hotel is een populaire plek voor gasten om te genieten van een drankje en te genieten van het adembenemende uitzicht over de stad. Al met al is Hotel Indigo in New York City een stijlvol en trendy boetiekhotel dat gasten een unieke en persoonlijke ervaring biedt, waardoor het de perfecte keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een modieus en comfortabel verblijf in de stad.