Stylish and Functional: Storage Beds

Stijlvol en functioneel: opbergbedden

Of je nu een tweepersoonsbed of een kingsize bed hebt, met opbergbedden creëer je een opgeruimde slaapruimte. En het mooiste is; je hoeft geen concessies te doen aan je stijl!

Opbergbedden, ook wel platformbedden met opbergruimte genoemd, zijn een populaire keuze voor huiseigenaren die de ruimte in hun slaapkamer willen maximaliseren. Deze bedden zijn voorzien van ingebouwde opbergvakken, meestal in de vorm van lades of een opklapbare basis, die kunnen worden gebruikt voor het opbergen van items zoals dekens, kussens, kleding en andere persoonlijke bezittingen.

Zelfs als je kasten groot genoeg zijn, willen we misschien niet onze kastdeuren openen voor alle extra's die buiten het seizoen zijn. Dat is waar opbergbedden met verborgen ruimtes van pas komen. Traditionele bedden hebben vaak extra meubels nodig, zoals dressoirs of nachtkastjes, om persoonlijke bezittingen op te bergen. Met een opbergbed kunnen deze spullen in het bed zelf worden opgeborgen, waardoor er ruimte vrijkomt in de kamer. Dit is vooral handig voor kleinere slaapkamers of voor mensen die hun ruimte willen opruimen. Stel je voor dat je een kledingkast onder je bed hebt voor al je extra dekbedden, seizoenskleding en zelfs bagage. Daarom kan zelfs een kingsize bed met opbergruimte het enige meubelstuk zijn dat nodig is om een slaapkamer in te richten.

Veel van onze opties voor opbergbedden zijn voorzien van gevoerde hoofdeinden, die extra ondersteuning en comfort bieden terwijl u rechtop in bed zit. Sommige modellen hebben zelfs ingebouwde leeslampjes, wat een handige functie kan zijn voor mensen die graag lezen voor het slapen gaan


Wat als je helemaal voor multifunctionaliteit en kleine ruimtes gaat? De meeste grootstedelijke steden werken rond kleine, functionele appartementen met slimme ontwerpen. Het hebben van een "alles-in-één bank" om te loungen, slapen en dingen op te bergen kan uw oplossing zijn. Een slaapbank die in enkele seconden kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed met extra opbergruimte eronder.

Een veelzijdig meubelstuk dat zowel als comfortabele bank als functioneel bed kan dienen. Het is perfect voor kleine appartementen of huizen waar de ruimte beperkt is, omdat je zowel een zitgedeelte als een slaapgedeelte in één compact meubel kunt hebben. Wanneer de slaapbank niet als bed wordt gebruikt, kan deze worden opgevouwen en als gewone bank worden gebruikt. Veel slaapbanken hebben ook extra opbergruimte, bijvoorbeeld onder de zitkussens of in de armleuningen, wat handig kan zijn voor het opbergen van dekens, kussens en andere benodigdheden voor het beddengoed. Al met al een praktische en stijlvolle keuze voor iedereen die zijn ruimte wil maximaliseren en de flexibiliteit wil hebben om zijn meubels op meerdere manieren te gebruiken.

Wat je stijl ook is, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm vindt. Neem contact op met onze ervaren projectmanagers en personaliseer uw artikel uit meer dan 200 stofopties en aangepaste formaten.