Design Ideas For Small Spaces

Ontwerpideeën voor kleine ruimtes

Ontwerpideeën voor kleine ruimtes

Samen met de globaliserende wereld heeft de opwindende en levendige stad zijn eigen nadelen voor mensen die in grote steden wonen, huizen ter grootte van een kast. Daarom moeten we leren hoe we ruimtes kunnen ontwerpen die nog steeds elegant, creatief en functioneel kunnen zijn! Van microstudio's tot zolderkamers en appartementen met één slaapkamer, er zijn verschillende manieren om het meeste uit uw beschikbare ruimte te halen. We hebben een paar punten op een rij gezet over hoe u uw omgeving kunt ontwerpen, zodat uw ruimte aanvoelt als een landhuis, niet als een slaapzaal. Genieten van!

Zelfs als je hele huis 15 vierkante meter is, kan het een goed idee zijn om de kamer op te delen, waardoor je ruimte hebt voor verschillende ruimtes. Als je bijvoorbeeld je bank en bed niet apart kunt zetten, kun je een hoekset creëren waar je kunt gaan liggen en slapen door je bank aan het voeteneinde van je bed te plaatsen. Een klein geheimpje, we ontwerpen ook scheidingswanden om ruimtes voor uw ruimte te creëren. Deze trucs zijn niet alleen van toepassing op woonkamers, maar ook op keukens en foyers. Door uw bureau en stoel dicht bij de keuken te houden, kunt u de schoonmaak gemakkelijk aan en vergroot u de functionaliteit om een ​​geschikte werkomgeving te bieden wanneer u thuis moet werken. De tafels kunnen gemaakt zijn van hout of lak, en zijn gemakkelijk schoon te maken dankzij hun duurzame oppervlak. De eettafel kan gemakkelijk worden omgevormd tot een bureau om je taken te begeleiden. Omdat kleine kamers gemakkelijk kunnen worden verspreid, kan een kleerhanger naast de deur voorkomen dat er zich in een oogwenk een stapel kleding in uw slaapkamer ophoopt. Zelfs als je huis klein is, zal het meer als thuis voelen door de functie van bepaalde ruimtes te bepalen.

Het kopen van meubels met meerdere functies is een andere belangrijke factor om maximale efficiëntie uit uw ruimte te halen. We hebben veel producten met verschillende toepassingen en functies, zoals de eerder genoemde multifunctionele tafels. Hoewel de meeste van onze bedden in Queen- of King-formaat worden geproduceerd, hebben we ook enkele of dubbele maten. En het beste is dat er onder deze bedden opbergruimtes zijn die je zelfs in de kleinste ruimtes kunt gebruiken! De grootte van het opbergbed varieert ook afhankelijk van de matras, maar er is altijd voldoende ruimte voor je seizoenskleding en -schoenen, bagage, extra dekens, kussens of wat je maar kunt bedenken. Sommige bedden hebben ook geïntegreerde verlichting voor oogcomfort tijdens het werken in bed en het lezen voor uw plezier. Wat is een betere manier om een ​​bed te maken dat extra opbergruimte biedt en tegelijkertijd een geheel nieuwe sfeer in je kamer creëert? (Hexa, Istanbul, Tuta en tweepersoonsbedden zijn onze favorieten aller tijden!)

HEXA-bed

Als we het over bedden hebben, hebben we de perfecte oplossing voor microruimtes, die steeds populairder worden: Langoni Bed is ons exclusieve opklapbed. Een speciaal ontwerp dat een bed, een wandmeubel en een bank combineert, waardoor je kunt gaan liggen en een opbergruimte hebt waar je alles kunt opbergen wat je maar wilt, van kleding tot boeken.

Als er meer ruimte is om er iets aan te veranderen, of het nu gaat om een ​​grote studio, een appartement met één slaapkamer of een huis met twee slaapkamers, dan zijn banken een slimme (en stijlvolle) manier om nieuwe ruimte en functionaliteit aan je huis toe te voegen. Onze zitmodellen zijn er in verschillende stijlen, waaronder compacte modellen zoals Kema en Vetro. Het extra kenmerk van de Vetro bank is een extra opberger. Voor kleinere ruimtes maken onze zitbanken met afneembare armleuningen de kleinste ruimtes functioneel, terwijl ze voldoende ruimte bieden om te slapen en te liggen. Onze zitbanken Budka en Vetro bieden ruime slaapgedeeltes voor grotere kamers. Als het gaat om een ​​chique en moderne bank die als bed gebruikt kan worden, is een van onze meest populaire modellen, de Mony bank, een onmisbare trend! Mony kan zijn lengte en breedte verdubbelen met verstelbare rug- en armleuningen. U kunt zich beter voorbereiden op de gasten die vaak bij u thuis zullen komen!

Een andere fantastische functionele metgezel die we hebben is de Stone Dresser en Sophia Makeup Table! Er zijn zoveel mogelijkheden, van een enkele ladekast tot een eenpoots make-uptafel waarbij je de boventafel van de kaptafel kunt verdelen in twee ladekasten voor ruimtes met bredere wanden. En laat je niet misleiden door de naam van de make-up tafel! Het wordt vaak gebruikt als kaptafel, maar kan ook als bureau worden gebruikt dankzij het vlakke oppervlak en de verborgen opbergruimte. Deze combinatie wordt je ideale partner voor elke woonruimte, groot of klein.

Nu voor het grote plaatje: jouw kleurenpalet! We raden een lichter kleurenschema aan om een ​​ruime en rustige uitstraling in uw kamer te creëren. Donkere tinten zorgen ervoor dat kamers op het oog kleiner lijken, dus door lichtere, eenvoudigere tinten te gebruiken (en probeer je aan de drie hoofdtonen te houden), kun je je ruimte groter laten lijken dan hij is. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen kleuruitbarstingen kunt gebruiken! We raden u alleen aan om het in kleine hoeveelheden te doen. Als u bijvoorbeeld uw bed ontwerpt met een beige of notenhouten hoofdeinde, kunt u kiezen uit een grijze of crèmekleurige bank en de extra onderdelen (dressoir, nachtkastje en salontafel) met een open hout of lak die daarvoor geschikt is. Vervolg je decoratie met zachte tinten na het plaatsen van de hoofdonderdelen, en je kunt een lamp, kussen of deken toevoegen in donkere of ingesloten tinten.

U kunt onze website bezoeken voor meer informatie over onze ontwerpservice