Book your free 2-night stay at the 5-star Lazzoni Hotel*

Boek uw gratis verblijf van 2 nachten in het 5-sterrenhotel Lazzoni*

Kom langs in de showroom en kies uit designitems en bespaar meer met elke kortingslaag.

Koop voor € 10.000 of meer voor een gratis verblijf van 2 nachten in het 5-sterren Lazzoni Hotel in Istanbul. Check de voorwaarden voor meer details.

Modulair, slaapbanken en hoekbanken
VANAF € 2.394

Haal het meeste uit uw ruimte met slimme oplossingen. Slaapbanken voor extra slaapruimte voor uw gasten, knusse zitbanken in de woonkamer of grote hoekbanken voor het hele gezin... Kies de stijl die bij uw leven past!

Opbergbedden
VANAF € 1.215,-

Stijlvolle oplossingen voor optimaal comfort, ook als u slaapt! Kies uit gestoffeerde en houten bedframes en hoofdeinden en pas het aan met meer dan 200 stofopties en modulaire hoofdeinden.

Entertainment-units en tv-banken
VANAF € 308

Van grote woningen tot gezellige appartementen met 1 slaapkamer, we hebben een stuk voor elk huis. Maak je tv-meubels op maat met modulaire stukken of combineer onze ontwerpen met jouw stijl.

Eettafels, Salontafels en Dressoirs
VANAF € 473

Breng een frisse update in je huis met onze nieuwste collectie met tijdloze stukken, van eenvoudige en strakke tafels tot uitschuifbare eettafels tot prachtige dressoirs. Aanpasbare kenmerken van de handgrepen tot de indeling van het interieur, voldoende opbergruimte en veelzijdig gebruik om het gebruik van uw ruimte te maximaliseren.

Wees onze gast in Istanbul

Kom langs in de showroom voor onze eindejaarsactie die loopt tot eind december 2022 vanaf 25 november! Kies uit designitems en bespaar meer met elke kortingslaag.

Koop voor € 10.000 of meer voor een gratis verblijf van 2 nachten in het 5-sterren Lazzoni Hotel in Istanbul. Check het einde van deze e-mail voor meer details.

*

Beperkt tot de "Buy More Save More 2022"-campagne, kunt u een verblijf van 2 nachten in Lazzoni Hotel Istanbul winnen na aankoop van € 10.000 of meer. Als u uw verblijf wilt verlengen, kunt u ook profiteren van de aanvullende kamerupgrade na uw gegeven 2-daagse verblijf.

*ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Het minimumbedrag dient te worden berekend op basis van het bedrag na de actiekorting, exclusief belastingen en verzendkosten of montage.
 • De actie is niet verrekenbaar met andere kortingen zoals het Lazzoni Interior Design Program.
 • De campagne is alleen voor showroom verkopen.
 • Het gratis verblijf van 2 nachten kan alleen worden gebruikt door de klant met hun naam op bestelling.
 • Maximaal 2 afzonderlijke bestellingen/klanten van hetzelfde afleveradres kunnen profiteren van deze hotelactie.
 • De aanvullende kamerupgrade na 2 dagen is exclusief de kamerkosten.
 • Vluchten voor het gratis verblijf zijn niet inbegrepen in de campagne.
 • Reservering is inclusief 2 volwassenen (met maximaal 2 kinderen tot 12 jaar)
 • De boeking dient minimaal 4 weken voor de gewenste datum via Lazzoni Nederland te worden geregeld.
 • Vouchers kunnen worden ingewisseld tot 30 juni 2023.
 • Reserveren is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel, met uitzondering van lokale feestdagen.

  Heb je het gevoel dat je wat meer hulp kunt gebruiken bij je ontwerp? Vanuit één van onze winkels kunt u snel een afspraak maken met onze ervaren projectmanagers. Selecteer de datum en tijd voor onze winkel in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Of u kunt gewoon de chatmodule op onze website gebruiken om in realtime contact te maken met onze ontwerpers.