London, Essex, United Kingdom

Londen, Essex, Verenigd Koninkrijk

Het New Concept House Project 2020, dat zich bevindt in de stad Essex in het oosten van de hoofdstad van Engeland, Londen, is ontworpen met de producten van Lazzoni.

Ontwerpfase van het project
De residentie, op een locatie in contact met de natuur en weg van de drukte van de stad, bevindt zich in een van de gentrified gebieden van het land. De woonkamer die bestaat uit een glazen pui met uitzicht op de natuur is ontworpen met oog voor comfort en gebruiksgemak. Zachte en stille kleuren zijn gekozen voor de stoffen van de producten die in het project worden gebruikt.

- Winkel heeft het project ontworpen: afdeling Lazzoni ontworpen werken
- Producten gebruikt in het project: Mix Sofa, Ena Arm Chair, Monica Coffee Table, Mondo Ottoman, Lego Coffee Table, Stone Tv Unit
- Locatie van het project: Essex, Londen, Verenigd Koninkrijk


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.